Wat betekent “Motorolie spoedig verversen” in het display? (Opel)

Bij uw Opel kan “motorolie spoedig verversen” in het display verschijnen. 

Dat betekent dat uw Opel aan onderhoud toe is. Ga niet zomaar olie bijvullen, controleer altijd het oliepeil, want meestal zit er voldoende olie in de motor.

Wat gebeurt er als je er teveel olie in de motor zit?
De motor kan afslaan, stotteren, inhouden en er komt vaak blauwe rook uit de uitlaat. In het vervelendste geval moet de auto worden afgesleept omdat verder rijden niet mogelijk is.

Verschijnt de melding “Motorolie spoedig verversen” in het display, maak dan een afspraak met uw Opel dealer.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt