Werkplaats van de autodealer moet op zaterdag open

Ineens moet je nog banden laten vernieuwen en olie verversen, maar waar ga je naartoe op zaterdag? 

Het liefst naar je eigen autodealer, maar die werkt alleen van maandag t/m vrijdag en op afspraak. Dat is toch niet meer van deze tijd? De supermarkt is open tot 20.00 uur. De bouwmarkt is open tot 21.00 uur. De werkplaats van de autodealer is na 17.00 uur gesloten. Wat klopt er niet?

Het dealerbedrijf is wel tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Maar wat heeft de klant daaraan? Er wordt geen auto meer na 17.00 uur gerepareerd. Er kan hoogstens een afspraak worden gemaakt.

Doordeweeks moeten autodealers zich flexibeler gaan opstellen, want door de strakke planning en te weinig automonteurs is er vaak geen tijd om even wat tussendoor te doen. Maar pas op, bij de fitter kan het wel. Daar kan je wel zonder afspraak wel olie laten verversen of banden vernieuwen. En de autodealer op zaterdag gesloten. Dat kan al helemaal niet meer anno 2016. 

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt