Werkplaats van de autodealer moet op zaterdag open

Ineens moet je nog banden laten vernieuwen en olie verversen, maar waar ga je naartoe op zaterdag? 

Het liefst naar je eigen autodealer, maar die werkt alleen van maandag t/m vrijdag en op afspraak. Dat is toch niet meer van deze tijd? De supermarkt is open tot 20.00 uur. De bouwmarkt is open tot 21.00 uur. De werkplaats van de autodealer is na 17.00 uur gesloten. Wat klopt er niet?

Het dealerbedrijf is wel tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Maar wat heeft de klant daaraan? Er wordt geen auto meer na 17.00 uur gerepareerd. Er kan hoogstens een afspraak worden gemaakt.

Doordeweeks moeten autodealers zich flexibeler gaan opstellen, want door de strakke planning en te weinig automonteurs is er vaak geen tijd om even wat tussendoor te doen. Maar pas op, bij de fitter kan het wel. Daar kan je wel zonder afspraak wel olie laten verversen of banden vernieuwen. En de autodealer op zaterdag gesloten. Dat kan al helemaal niet meer anno 2016. 

Ik kan goed alleen werken maar vind een teamsport ook heel interessant. Het is iedere dag een mooie uitdaging om met een team te werken en de vraag te stellen: Waarom doen wij dit? Waar doen wij het voor? Waarom kom ik mijn bed uit? Wij geloven in het ontzorgen van de klant. Hoe doen we dat? Wij geven de klant aandacht, maken haar/hem belangrijk. Wat doen we? Wij nemen de gegevens door en plannen een bezoek aan de werkplaats of showroom. Lees meer...