Wim Twigt: Verkoop is geen bureau maar een mentaliteit

Wat is voor u een reden om naar de Auto Centrum Pordon in Utrecht te gaan? De reden om naar Pordon te gaan is om dat er geen verkopers zijn, maar échte mensen werken.

[Foto: Danny Pelee - juli 2006 - Wim Twigt levert een Mercedes-Benz ML63 AMG af aan Wesley Sneijder]

En een van die echte mensen is Wim Twigt. De boomlange reus is een van de aardigste mensen bij Pordon. Door zijn persoonlijke manier van klantenbenadering ontstaat er telkens weer een vruchtbare relatie. Het gunnen van verkooporder is dan alleen nog een formaliteit. Wim is dan ook iemand die met heel zijn hart en zaligheid elke dag voor de klanten klaarstaat. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat hij op basis van zijn eerlijkheid een twee en zelfs een derde auto aan dezelfde klant verkoopt. Verkoop is voor Wim dan ook geen bureau maar een mentaliteit.

Wij snappen dat jij trots bent op jouw gouden koets. Wil jij de wagen rijdend, stilstaand of dynamisch vast laten leggen? De fotograaf weet hoe dit moet! Het resultaat? Sfeervolle, stoere en memorabele foto’s. Wij hebben een passie voor auto’s en weten hoe jouw bolide het beste tot zijn recht komt.

Contact: allesopvierwielen@outlook.com