Wim Twigt: Verkoop is geen bureau maar een mentaliteit

Wat is voor u een reden om naar de Auto Centrum Pordon in Utrecht te gaan? De reden om naar Pordon te gaan is om dat er geen verkopers zijn, maar échte mensen werken.

[Foto: Danny Pelee - juli 2006 - Wim Twigt levert een Mercedes-Benz ML63 AMG af aan Wesley Sneijder]

En een van die echte mensen is Wim Twigt. De boomlange reus is een van de aardigste mensen bij Pordon. Door zijn persoonlijke manier van klantenbenadering ontstaat er telkens weer een vruchtbare relatie. Het gunnen van verkooporder is dan alleen nog een formaliteit. Wim is dan ook iemand die met heel zijn hart en zaligheid elke dag voor de klanten klaarstaat. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat hij op basis van zijn eerlijkheid een twee en zelfs een derde auto aan dezelfde klant verkoopt. Verkoop is voor Wim dan ook geen bureau maar een mentaliteit.

Alles Op Vier Wielen - Autofotogratie

Alles Op Vier Wielen heeft een kloppend hart voor autofotografie. Dat doen wij met veel passie voor mens én machine.
 

Alles Op Vier Wielen is een vertrouwd adres voor auto fotografie in ’t Gooi en ver daar buiten. Samen bezoeken mijn zoon Robert en ik regelmatig auto evenementen / showrooms en leggen dat vast met onze camera's. 

De gastvrije en persoonlijke benadering van onze professionele autofotografie versterken het familiegevoel binnen het bedrijf.  Wij doen dat - in een ontspannen en ongedwongen sfeer- om alles zo aangenaam mogelijk te maken. 

 
 
Robert Vogt heeft net als zijn vader passie voor Alles Op Vier Wielen. Samen bezoeken wij regelmatig auto evenementen en leggen dat met vast met onze camera's. Ik ben geen vader die met zijn zoon gaat vissen, maar wel een weekend naar London gaat om daar op een druk kruispunt de mooiste auto's te fotograferen.
 
Bekijk de fraaiste plaatsjes maar eens op zijn Instagram
Gilbert Vogt